Links - PV-ECT

Logo-PV-ECT
Ga naar de inhoud
VDZ Webdesign biedt u een compleet pakket, te weten:

Op deze website vindt u uitgebreide informatie over onze diensten. Wij ontwerpen niet alleen website's, maar digitaliseren ook analoge bronnen. Onze diensten zijn overzichtelijk en betaalbaar.
● ontwerp en/of onderhoud van uw website
● foto's voor uw website
● schrijven van tekst voor uw website

Digitaliseren van beeld met/zonder geluid
Uw foto´s, 8mm smalfilm, Mini-DV, Mini-VHS, VHS, Video8, D8 en Hi8  overzetten op HDD, DVD en andere digitale formaten.

PV ECT E4

"Welkom terug"
Hallo, je bent terug op de website van de personeelsvereniging van de ECT E4. Wij organiseren voor het personeel gezellige avonden. Daarnaast pokeren wij 1x per maand Texas Hold'em. Gezellig in een ongedwongen sfeer, ook toegankelijk voor de onervaren spelers. Kijk in het menu AGENDA voor speeldatums en andere evenementen.

Met vriendelijke groet,
Jan de Groot

Team 5 ECT Runners

Wij, het "Team 5 ECT-Runners" zijn al jaren vaste deelnemer aan de Roparun. Afgelopen jaren hebben wij als team vele duizenden euro's bij elkaar gebracht voor de stichting Roparun.


De beste havenvakschool ter wereld.

Wie de Havenvakschool geheel heeft doorlopen was destijds in het bezit van een behoorlijk aantal diploma’s, getuigschriften en oorkondes, zeker als er ook nog vervolgopleidingen waren genoten. En degenen die overal aan meededen, de ontelbare marsen, wandelingen, kampen, Outward Bound School en andere ontberingen hadden in principe aan een schoenendoos niet genoeg om de speldjes en ander bling-bling een plaats te geven.

Niettemin is veel daarvan verloren gegaan. Toch heeft zich gelukkig een aantal oud-leerlingen gemeld dat nog veel waardevols bezit en was men bereid daarvan de foto’s op te sturen. Prachtig, want voor die papiertjes deden we het allemaal. Wat wij niet wisten is dat iedereen ongeacht zijn talenten aan het eind van de studie gewoon dat diploma kreeg, om te beginnen “maat” en “gezel”, en je moest het wel heel bont hebben gemaakt daarvoor niet in aanmerking te komen.


Van degenen die uit die beginjaren tot het eind op school dan wel het leerlingenstelsel zijn gebleven, herinneren wij er ons niet één die papierloos de haven werd ingestuurd. Prachtig een dergelijke school: allemaal knap, allemaal met vlag en wimpel afgestudeerd. De Beste Havenvakschool ter Wereld.

West Coast Hogs

Foto's:

PV/E2 Motorclub
PV/E3 Motorclub


Fons Beerden Tai Chi

Tai Chi Chuan is een perfecte methode om uw cursussen, vergaderdagen of seminars in tweeën te splitsen. Na de lunch staat het eerste uur vaak bekend om het uitbuikgehalte, er wordt dan weinig nuttigs tot stand gebracht. Waarom dan niet een uurtje fysieke ontspanning door een kleine inspanning?

Fonchi Tai Chi verzorgd Tai Chi Chuan - en Qigong workshops. Op verzoek kunnen wij ook op uw bedrijf, club of vereniging workshops en lessen verzorgen.


x
Terug naar de inhoud